Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Aston Villa straft aanvaller niet na foto met waterpijp

Laatste update:

Via Twitter laat de hekkensluiter van de Premier League weten dat Agbonlahor om die reden komend weekend zal ontbreken in de selectie voor het duel met Chelsea. "Een intern onderzoek is momenteel gaande. Gedurende dit onderzoek zal Gabby Agbonlahor niet in actie komen voor de club", luidt het statement.

Het nieuws over Agbonlahor komt in een toch al roerige week voor the Villans. De club nam eerder namelijk al afscheid van coach Rémi Garde, die er de voorbije maanden niet in slaagde om zijn elftal weg te leiden uit de onderste regionen van de Premier League. Aston Villa is met nog zeven duels te gaan dertien punten verwijderd van een veilige plek en is daarmee zo goed als zeker van degradatie.

Update 5 april 12.59 uur - Aston Villa straft aanvaller niet na foto met waterpijp
Gabriel Agbonlahor hoeft niet te vrezen voor een sanctie van Aston Villa. De club startte een onderzoek nadat de aanvaller in Dubai was gespot terwijl hij aan een waterpijp rookte, maar onderneemt geen verdere stappen tegen de 29-jarige aanvaller. Agbonlahor lijkt komende zaterdag dus gewoon mee te kunnen doen in het thuisduel met Bournemouth.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
10
Gewilde Mourinho kan trainerscarrière vervolgen in voor hem nieuwe competitie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ronaldo ontmoet Neymar én zorgt met uitspraak voor chagrijn bij Arsenal-fans
9
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties