Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Atalanta ontvangt boete van 40.000 euro na bananen op het veld

Laatste update:

De coach van Milan wilde na de 2-1 nederlaag niet veel woorden vuil maken aan het incident. "Ik kan mijn spelers alleen complimenteren voor de manier waarop ze gespeeld hebben", zei Seedorf. "Ik hoef geen reactie te geven op andere dingen. Constant en zijn collega's hebben op de best mogelijke manier gereageerd, door gewoon door te gaan met hun werk."

Stefano Colantuono, coach van Atalanta, was woedend op een deel van de fans van zijn ploeg: "Ik ben blij met de overwinning, maar het gooien van bananen is echt iets verschrikkelijks. Het is een schaamteloze actie en ik vind het jammer dat zo'n mooie dag op deze manier verpest wordt."

Update 13 mei 00.25 uur - Atalanta ontvangt boete van 40.000 euro na bananen op het veld
Atalanta heeft een boete van 40.000 euro gekregen omdat enkele supporters in het duel met AC Milan (2-1) van zondagmiddag bananen op het veld gooiden. Ook kreeg de Serie A-club een voorwaardelijk straf. Als het een soortgelijk incident nogmaal plaatsvindt wordt een deel van het stadion van Atalanta voor één wedstrijd gesloten.

-

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
1
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
16
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
22
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
25
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties