Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Atlético blijft hopen op langer verblijf sterspeler Agüero

Laatste update:

De sterspeler van Atlético wordt al geruime tijd met een overgang naar Juventus in verband gebracht, maar wil daar tot dusverre niets over kwijt. "Ik weet dat mijn zaakwaarnemer op dit moment druk bezig is met de onderhandelingen, maar ik ben me op dit moment alleen nog maar aan het concentreren op de prestaties van Argentinië op de Copa América", zo laat Agüero ruimte over voor speculaties.

"Ik weet wat mijn toekomst inhoudt", zo vervolgt de spits. "Ik zal het echter niet verklappen voordat het toernooi om de Copa América voorbij is." Zijn Spaanse werkgever wil echter wel weten waar het aan toe is en heeft daarom wereldkundig gemaakt dat geïnteresseerden Agüero voor de prijs van 45 miljoen euro af mogen komen halen. Ook Real Madrid en Manchester City hebben interesse.

Update 18:10 uur - Atlético blijft hopen op langer verblijf sterspeler Agüero
Diverse Europese topclubs staan voor Sergio Agüero in de rij en de aanvaller gaf dinsdag aan al te weten waar hij volgend seizoen zal spelen. Bij Atlético Madrid heeft men de hoop dat de Argentijn na de Copa América gewoon terugkeert nog niet opgegeven: "Iedereen hier wil dat hij blijft en als we erin slagen om hem te overtuigen, dan zullen we erg gelukkig zijn", zei technisch directeur Jose Luis Perez. Agüero diende enkele weken geleden een transferverzoek in bij Atlético.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties