Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Atlético laat fanatieke 'Frente Atlético' niet meer in stadion toe

Laatste update:

Daarom moest er gewoon worden afgetrapt in Vicente Calderón en Atléti-voorzitter Enrique Cerezo was zichtbaar emotioneel, toen hij na afloop een persconferentie gaf: "Wat er vandaag gebeurd is, heeft niets met voetbal te maken. En de clubs hebben ook niets te maken met de geplande supportersrellen voor de wedstrijd. We wisten niet dat er wat stond te gebeuren en deze groeperingen hebben gewoonweg niets met sport te maken."

Cerezo benadrukte nog maar eens dat Atlético niets te verwijten valt: "Want het incident gebeurde ver buiten het stadion, ver weg van het voetbal." Collega-voorzitter Tino Fernández sprak van een 'zwarte dag in de geschiedenis van het Spaanse voetbal' en Diego Simeone, de trainer van Atlético, zei dat hij en de spelers pas kort na de wedstrijd wisten wat er zich buiten de voetbaltempel had afgespeeld. Er raakten overigens ook nog twaalf mensen gewond.

"We wisten van niets, concentreerden ons gewoon op de wedstrijd. Ik hoop echt dat dit nooit meer gebeurt, maar we moeten dit niet zien als een voetbalprobleem. Dit is namelijk een sociaal probleem, ook al dragen die gasten een shirt met het embleem van onze club", aldus Cholo. "Het was een moeilijke wedstrijd, want Deportivo speelde het spelletje slim." De doelpunten van Atlético werden gemaakt door Saúl Niguez en Arda Turan.

Update 2 december 17.30 uur - Atlético laat fanatieke 'Frente Atlético' niet meer in stadion toe
Na de dood van een hooligan bij rellen in Madrid hebben Atlético Madrid en Deportivo la Coruña maatregelen aangekondigd tegen fanatieke supportersgroepen. Atlético meldt dinsdag dat Frente Atlético zich niet langer een officiële fanclub mag noemen en heeft het gezelschap voorgoed de toegang tot het stadion ontzegd. Deportivo wil bij de eerstvolgende twee thuisduels de tribune waar normaal de Riazor Blues hun plaats hebben 'symbolisch sluiten'.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Bundesliga: Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen
0
Live meepraten in de Premier League: Liverpool - Tottenham Hotspur
0
PSV-supporter verliest vingers door vuurwerkbom die in zijn hand ontploft
3
Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie
6
Vitesse vergeet in week van miljoenendonaties trouwe fans te belonen
0
Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties