Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ bevestigt belangstelling voor Heerenveen-verdediger

Laatste update:

De Alkmaarders zouden Heerenveen al hebben laten weten geïnteresseerd te zijn in de 21-jarige Heemskerker. Gouweleeuw, die nu voor twee competitiewedstrijden geschorst is na zijn rode kaart tegen Willem II, heeft overigens 'geen haast'. "Ik heb voor mezelf besloten dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Ik speel hier al sinds mijn vijftiende en heb het altijd naar mijn zin gehad, maar nu is het tijd voor iets nieuws", zei hij eerder tegen het Algemeen Dagblad.

De kans is klein dat Heerenveen de stopper aan zijn contract houdt en dat Gouweleeuw dus tot de zomer van 2014 nog in het Abe Lenstra Stadion te zien zal zijn. "Het liefst willen we spelers niet transfervrij laten vertrekken, maar we hanteren natuurlijk wel een bepaalde prijs", vertelde technisch directeur Johan Hansma. Gouweleeuw doorliep de jeugdopleiding van de Friezen en is bezig aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht.

Update 10 december 07.20 uur - AZ bevestigt belangstelling voor Heerenveen-verdediger
Jeffrey Gouweleeuw heeft aangegeven dat hij een nieuwe uitdaging wil aangaan en staat inderdaad op het lijstje bij AZ, zoals vrijdag werd gesuggereerd. "Hij is een jonge, talentvolle verdediger die bij ons aan een volgende stap in zijn loopbaan kan werken", zegt Earnest Stewart, technisch directeur van AZ, tegenover het Algemeen Dagblad. "Hij maakt bovendien al deel uit van Jong Oranje." Het is niet bekend hoeveel AZ wil betalen voor Gouweleeuw, wiens contract bij Heerenveen nog tot medio 2014 doorloopt.

Zou Jeffrey Gouweleeuw een goede aanwinst zijn voor AZ?

Meer nieuws

Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
0
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
1
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
12
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
18
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
63
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties