Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ breekt contract van een van jongste debutanten ooit open

Laatste update:

Schendelaar wordt in Alkmaar gezien als een groot talent. Hij maakte in de voorbereiding op het seizoen 2016/17 zijn officieuze debuut in een oefenduel met de Polderse selectie. Hij was toen vijftien jaar en werd daarmee een van de jongste debutanten uit de clubgeschiedenis. In december 2016 werd Schendelaar door The Sun nog in verband gebracht met Arsenal.

Ajax heeft in het verleden meerdere keren geprobeerd de nu zeventienjarige doelman naar Amsterdam te halen, maar Schendelaar besloot niet in te gaan op de Amsterdamse interesse. De keeper, wiens vorige contract in Alkmaar doorliep tot medio 2019, speelde afgelopen seizoen elf wedstrijden voor Jong AZ. Zijn officiële debuut in de hoofdmacht moet nog volgen.

Update 21 augustus 18.12 uur - AZ breekt contract van een van jongste debutanten ooit open
AZ heeft dinsdag via de officiële kanalen melding gemaakt van de contractverlenging van Jasper Schendelaar. De zeventienjarige doelman heeft zijn krabbel gezet onder een verbintenis die hem tot medio 2021 in het AFAS Stadion houdt. In de nieuwe overeenkomst is ook een optie voor nog twee seizoenen opgenomen. De jonge keeper maakte in 2016 zijn officieuze debuut voor de Alkmaarders, waardoor hij een van de jongste debutanten uit de clubgeschiedenis is. Schendelaar maakt sinds dit seizoen deel uit van de A-selectie van de ploeg van trainer John van den Brom.

Zie je Jasper Schendelaar binnen een jaar debuteren in het eerste?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
46
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
21
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties