Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ lijkt 'ja' te zeggen tegen verbeterd bod op Jóhannsson

Laatste update:

"Werder zou een perfecte stap zijn voor hem. De afgelopen tweeënhalf jaar heeft hij veel vooruitgang geboekt. Het is altijd een droom van Aron geweest om in de Bundesliga te spelen. Werder is natuurlijk een club met een geweldige traditie", laat zaakwaarnemer Magnus Magnusson weten.

Eljero Elia, die in verband wordt gebracht met een transfer naar Feyenoord en mag vertrekken bij Werder, wordt niet in de deal van Jóhannsson betrokken. AZ hanteert voor de Amerikaan een vraagprijs van naar verluidt vijf miljoen. Jóhannsson staat sinds januari 2013 op de loonlijst van AZ. In 71 officiële duels voor de Alkmaarders kwam de aanvaller tot 39 doelpunten.

Update 4 augustus 12.22 uur - AZ lijkt 'ja' te zeggen tegen verbeterd bod op Jóhannsson
Het lijkt erop dat AZ kort voor de echte start van het seizoen afscheid neemt van aanvaller Aron Jóhannsson. De Telegraaf weet dat de Alkmaarse club een verhoogd bod van Werder Bremen heeft geaccepteerd: het zou gaan om circa vijf miljoen euro. Earnest Stewart legde maandag uit dat de Duitsers zich vrijdagavond bij AZ meldden met interesse en dat er een uur later een officieel bod van vier miljoen euro werd uitgebracht. Dat wees AZ van de hand, maar de verhoging naar vijf miljoen euro aanvaardde men wel.

Is Werder Bremen een geschikte club voor Aron Jóhannsson?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties