Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ maakt werk van komst Beerens en is gesprekken gestart

Laatste update:

"We hadden drie spelers op een lijstje staan voor die positie", aldus Gerbrands. "Steve De Ridder, Wesley Verhoek en Beerens dus. Daarvan is er nog één beschikbaar. Dat is Beerens. Voordeel is ook nog eens dat hij links en rechts inzetbaar is. Het is prettig dat er nu weer beweging is. Ik heb ook begrepen dat Beerens heel graag weer met Verbeek wil werken, zijn loopbaan zit nu toch een beetje op een dood spoor. Bij AZ kan hij de draad weer oppakken."

Beerens werd door trainer Ron Jans tegen NEC in de openingswedstrijd (2-2) op de bank gelaten en na afloop beende hij teleurgesteld het stadion uit. Mogelijk heeft hij vorig seizoen zijn laatste wedstrijd voor Heerenveen al gespeeld. "Het is niet zo dat wij ons bij AZ gemeld hebben, zo zie ik dat in elk geval niet", zegt algemeen directeur Robert Veenstra van Heerenveen. "Waar wij naar streven is duidelijkheid. Afgelopen vrijdag is er, face to face, een gesprek geweest. Daar zijn de verschillende standpunten uitgewisseld en zondag hebben we een nieuwe vraagprijs bij AZ neergelegd. Ze weten wat wij willen, het is nu aan hen of ze Roy aantrekken of niet."

Update 9 augustus 16:37 uur - AZ maakt werk van komst Beerens en is gesprekken gestart
AZ probeert serieus werk te maken van de komst van Roy Beerens. De club uit Alkmaar ziet een versterking in de vleugelaanvaller van sc Heerenveen, maar van een overeenkomst met de Friezen is voorlopig nog geen sprake. "We zijn de gesprekken met Heerenveen gestart, maar heel veel meer valt er nu niet te vertellen", laat technisch directeur Earnest Stewart dinsdag weten aan RTV Noord-Holland. Het is niet bekend of de Alkmaarders ook nog denken aan ADO Den Haag-speler Wesley Verhoek, nu diens transfer naar Nottingham Forest is afgeketst.

Meer nieuws

Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
1
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
1
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
5
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
2
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties