Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ reageert op geruchten rond AC Milan en Napoli: 'Niet concreet'

Laatste update:

"Er is contact met AC Milan en Napoli", laat Solbakken optekenen in de Italiaanse media. "Italië is een optie voor de toekomst, maar er zijn ook veel aanbiedingen uit andere landen. Vertrekt hij bij AZ? Gezien de aanbiedingen die binnen zijn gekomen zou ik zeggen van wel."

Napoli werd in januari ook al in verband gebracht met Henriksen, maar de Italiaanse topclub koos vervolgens voor Alberto Grassi van Atalanta. Swansea City en Everton lijken verantwoordelijk voor de interesse uit andere landen. Volgens de Italiaanse media kost Henriksen, die bij AZ een contract heeft tot medio 2017, zeven à acht miljoen euro.

Update 18.15 uur - AZ reageert op geruchten rond AC Milan en Napoli: 'Niet concreet'
Zaakwaarnemer Jim Solbakken laat in de Italiaanse media weten dat hij met AC Milan en Napoli in gesprek is over AZ-middenvelder Markus Henriksen. In Alkmaar weet men dat Solbakken actief op zoek is naar een nieuwe club. Volgens directeur Max Huiberts wil Henriksen graag een vervolgstap maken en de bestuurder verwacht dat het ook gaat gebeuren. "Hij heeft interesse van die clubs niet naar ons teruggekoppeld. Er is een aantal clubs met belangstelling, maar op dit moment is dat nog niet concreet bij ons", zegt Huiberts tegen Voetbal International.

Markus Henriksen is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
61
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
17
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
16
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties