Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ rondt komst Weghorst snel af en wil ook Friday aantrekken

Laatste update:

AZ kreeg eind mei al toestemming van Heracles om met Weghorst te praten over de toekomst. De club had toen reeds Mats Seuntjens en Rens van Eijden al aangetrokken als nieuwe namen voor het komende seizoen. In de weken nadat bekend werd dat AZ met Weghorst mocht spreken werd duidelijk dat vraag en aanbod nog wel ver uiteen lagen en dat Heracles meer geld wilde zien uit Alkmaar.

Inmiddels zijn de partijen een heel stuk verder en gaat het slechts nog om de laatste details. Weghorst deed dinsdagavond niet mee in de oefenwedstrijd van Heracles en werd vervangen door Paul Gladon. Enkele uren eerder spraken AZ en de club uit Almelo nog over Weghorst. "We zijn nog niet helemaal akkoord. Maar we hebben goede hoop, anders waren we niet afgereisd naar Almelo", zegt technisch directeur Max Huiberts.

Friday
Overigens circuleert ook de naam van de Nigeriaanse spits Fred Friday nog. De Telegraaf berichtte maandag dat de aanvaller van het Noorse Lilleström SK de beoogde opvolger van Janssen zou zijn. Of Friday ook nog wordt aangetrokken als Weghorst zijn transfer in orde heeft gemaakt is afwachten.

Update 6 juli 12.26 uur - AZ rondt komst Weghorst snel af en wil ook Friday aantrekken
AZ lijkt deze week twee nieuwe aanvallers aan te trekken. Volgens FOX Sports is de komst van Wout Weghorst bijna een feit en zal de aanvaller van Heracles Almelo nog deze woensdag gepresenteerd worden. Naast Weghorst moet ook Fred Friday nog komen; op deze manier bereidt AZ zich voor op het vertrek van Vincent Janssen en Robert Mühren. Laatstgenoemde is niet tevreden over het aantal speelminuten dat hij krijgt in Alkmaar en Janssen staat voor een miljoenentransfer.

Wout Weghorst zou een goede nieuwe spits zijn voor AZ

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
45
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties