Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ trekt zich terug uit onderhandelingen over Van Duinen

Laatste update:

Het laatste formele bod van AZ op Van Duinen dateert van een week of twee geleden. De blessure van Jóhannsson vergroot de kans dat ADO in principe kan vragen wat men wil, ook omdat een andere Nederlandse spits van zijn formaat elders niet zomaar voorhanden is. Volgens het dagblad heeft ADO echter een opening aangeboden: men wil graag reservespelers van AZ in de deal betrekken.

Het is onduidelijk om welke voetballers het gaat, al komen bijvoorbeeld Wesley Hoedt, Willie Overtoom en Thom Haye in Alkmaar niet in aanmerking voor speeltijd. ADO hanteerde een vraagprijs van twee miljoen euro voor de 22-jarige Van Duinen, die zelf graag onder Marco van Basten wil werken. De aanvaller heeft in de Hofstad nog een contract voor twee jaar en werd eerder lange tijd aan FC Utrecht gelinkt.

Update 19 augustus 14.42 uur - AZ trekt zich terug uit onderhandelingen over Van Duinen
Het Algemeen Dagblad stelde dinsdagochtend dat er wellicht een opening was voor een transfer van Mike van Duinen naar AZ: zijn huidige club ADO Den Haag zou hebben voorgesteld reservespelers van de Alkmaarders in de deal te betrekken. FOX Sports weet nu echter dat AZ zich terugtrekt uit de onderhandelingen over de 22-jarige spits.

AZ bood maximaal anderhalf miljoen euro, maar in Den Haag wilde men er naar verluidt nog een half miljoen bij. "Wij hebben al anderhalve week geen contact meer met ADO over Mike'', zegt directeur Earnest Stewart tegen het televisiekanaal. "De status is sindsdien hetzelfde: zij willen hem niet kwijt en we komen niet nader tot elkaar. Dan wordt het tijd om door te schakelen."

Denk jij dat Mike van Duinen deze zomer naar AZ vertrekt?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
22
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties