Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: AZ verlengt proefperiode van oud-Feyenoorder Van la Parra

Laatste update:

In totaal kwam Van la Parra tot zestien duels bij de Normandische club. Hij heeft nog een contract voor één jaar, maar het is de vraag of Caen nog wel doorwil met de twintigjarige rechterspits. AZ heeft hem nu een week op proef, zo meldt de Alkmaarse club op de officiële website. Van la Parra traint mee met de selectie van Gertjan Verbeek tot en met het trainingskamp in Zeeland.

Feyenoord verloor voor en na Van la Parra diverse andere jonge spelers aan buitenlandse clubs. Jeffrey Bruma koos voor Chelsea, Kyle Ebecilio ging verder bij Arsenal en Nathan Aké bij Chelsea. Onlangs trok ook Karem Rekik al op zestienjarige leeftijd weg; hij ging naar Manchester City.

Update 18:50 uur - AZ verlengt proefperiode van oud-Feyenoorder Van la Parra
AZ heeft de proefperiode van Rajiv van la Parra met enkele dagen verlengd. De aanvaller, die de jeugdopleiding van Feyenoord verliet om voor Caen te spelen, blijft nu in ieder geval tot woensdag in Alkmaar. Dat meldt Voetbal International. AZ is op zoek naar versterking in de aanvalslinie en probeerde het ook al bij Steve De Ridder van De Graafschap en SC Heerenveen-rechtsbuiten Roy Beerens. De 21-jarige Van la Parra heeft nog een contract bij Caen voor één seizoen.

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
88
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties