Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Baan Inzaghi lijkt veilig na telefoontje van Berlusconi

Laatste update:

"Je kan zeggen dat we vanavond (zaterdag, red.) slecht hebben gespeeld, maar niet dat we geen inzet hebben getoond. Ook op de training laten de spelers de juiste mentaliteit zien. We moeten absoluut beter gaan spelen, maar laten we uitsluitend vooruit kijken. Dit is niet het Milan dat iedereen graag wil zien, maar dat willen we in de volgende wedstrijd wel laten zien."

Inzaghi kon niets met de vragen waarom hij dertien minuten voor tijd, bij een voorsprong van 2-1, aanvaller Giampaolo Pazzini naar de kant haalde ten faveure van verdediger Salvatore Bocchetti. "Als we hadden gewonnen, dan zou het de juiste beslissing zijn geweest. En als Pazzini niet had gespeeld, hadden jullie mij naar de reden gevraagd. Ik moest beslissingen nemen. Ik was van mening dat Salvatore in een wedstrijd als deze zeer van pas zou komen."

Milan staat nu op een tiende plaats, op zeven punten van een Europees ticket. Met 35 punten uit 26 duels presteert de ploeg van Inzaghi bijzonder matig. Saillant: voorganger Clarence Seedorf had slechts negentien wedstrijden nodig om dat aantal punten te verzamelen.

Update 9 maart 10.45 uur - 'Berlusconi wil Inzaghi ontslaan, Galliani verdedigt geplaagde coach'
Het ziet ernaar uit dat Filippo Inzaghi toch nog een kans krijgt om zijn baan te redden. Volgens diverse Italiaanse media is Silvio Berlusconi inmiddels helemaal klaar met de hoofdtrainer en wil hij Pippo zo snel mogelijk ontslaan. De clubeigenaar van Milan heeft gesproken met vicevoorzitter Adriano Galliani, die echter niet te snel wil ingrijpen. Hij zou Berlusconi ervan hebben overtuigd om Inzaghi toch nog niet op straat te zetten. Milan speelt aankomende zondag uit tegen Fiorentina.

Update 9 maart 13.47 uur - Baan Inzaghi lijkt veilig na telefoontje van Berlusconi
Filippo Inzaghi lijkt voorlopig zeker van zijn baan bij AC Milan. Na het teleurstellende 2-2 gelijkspel tegen Hellas gingen er geruchten dat Inzaghi ontslagen zou worden bij de nummer tien van de Serie A. Persdienst ANSA meldt maandag echter dat Inzaghi is opgebeld door de grote baas bij AC Milan, Silvio Berlusconi. De eigenaar heeft zijn vertrouwen uitgesproken in de coach.

-
Denk jij dat Filippo Inzaghi dit seizoen wordt ontslagen?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
11
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
12
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
21
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
41
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties