Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Babel heeft langste tijd gehad in Verenigde Arabische Emiraten'

Laatste update:

De 28-jarige Babel kreeg in oktober in de wedstrijd tegen Dibba al na 28 minuten een rode kaart na een soortement van karatetrap en maakte enkele 'ongepaste acties' op social media, zo valt er in het statement van Al-Ain te lezen. De supporters zijn teleurgesteld in de prestaties van de voormalig speler van onder meer Ajax en Liverpool en gebruikten de hashtag BabelOut om hun onvrede kenbaar te maken.

Babel nam die hashtag vervolgens over in een eigen publicatie en schreef in een ander bericht ook nog dat 'al dat gebabbel in steenkolenengels niet belangrijk' voor hem is. De huidige koploper van de Liga van de Verenigde Arabische Emiraten brengt naar buiten dat men zaterdag een 'spoedvergadering' met Babel heeft gehad en hem tijdens dat gesprek op diens verantwoordelijkheden heeft gewezen.

Babel heeft ook al zijn excuses aangeboden en belooft beterschap: "Ik heb een diepe waardering voor het management en de fans van de club en de visie van de club is mij duidelijk geworden (...) Ik wil mijn verontschuldigen aanbieden en ben bereid om iedere maatregel van de club te accepteren. Ik geef toe dat ik mij nog niet voor de volle honderd procent heb laten zien en beloof dat ik mijn uiterste best ga doen om te laten zien wat ik kan."

Babel hoopt dat de supporters van Al-Ain ondanks alles achter hem blijven staan: "Geen enkele speler laat in een heel seizoen een constant niveau zien. Soms heb je de steun van het publiek nodig, zeker in moeilijke omstandigheden, om de doelstellingen te kunnen bereiken." Al-Ain staat na zeven speelronden met achttien punten op de eerste plaats.

Update 5 januari 09.04 uur - 'Babel heeft langste tijd gehad in Verenigde Arabische Emiraten'
De supporters van Al-Ain lieten onlangs al weten dat zij Ryan Babel zat zijn en de fans lijken hun zin te krijgen: de club uit Abu Dhabi wil de aanvaller lozen. Dat staat in het Algemeen Dagblad. De clubleiding zou teleurgesteld zijn over de prestaties van Babel en de beoogde vervanger voor de Nederlander, de Colombiaan Danilo Moreno Asprilla, is inmiddels al gepresenteerd. Babel kwam sinds de zomer acht keer in actie voor Al-Ain, de kampioen van de Verenigde Arabische Emiraten.

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties