Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Babel laat zich donderdag medisch keuren in Spanje

Laatste update:

Deportivo staat op dit moment op plaats elf in LaLiga na drie speelronden. Trainer Gaizka Garitano kan voorin beschikken over diverse spelers, maar zondag blesseerde Joselu zich al meteen bij zijn debuut voor de Galiciërs. Halverwege de eerste helft ging Joselu, die wordt gehuurd van Stoke City, geblesseerd naar de kant na een tackle van Raúl García van Athletic Club.

Ter vervanging van Joselu zou Deportivo nu dus denken aan Babel. De 29-jarige aanvaller is transfervrij en kan bogen op ervaring in de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Süper Lig en de Pro-League in de Emiraten. Bovendien staan er 42 interlands voor Oranje achter zijn naam.

Update 14 september 18.17 uur - Babel laat zich donderdag medisch keuren in Spanje
De vermeende interesse van Deportivo la Coruña in Ryan Babel blijkt te kloppen: de Spaanse club deelt woensdag mee dat Babel onderweg is en 's avonds rond 23.40 uur landt in Santiago de Compostela. Donderdag wordt de clubloze aanvaller, die de voorbije dagen zijn conditie op peil mocht houden bij Ajax, medisch gekeurd. Hij wordt gehaald ter vervanging van Joselu, die gehuurd wordt van Stoke City maar zich zondag serieus blesseerde.

Denk je dat Ryan Babel iets zou kunnen betekenen voor Deportivo?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
0
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
81
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties