Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bakkal houdt aan stageperiode in Tsjechië geen contract over

Laatste update:

Zo'n drie weken geleden meldde Bakkal zich bij PSV, waar hij ging meetrainen met de beloften. De middenvelder wilde graag fit worden, om elders in Europa of daarbuiten weer aan de bak te komen. Sparta Praag biedt hem nu in ieder geval de kans om aan te tonen, wat hij nog in huis heeft. Met 33 landstitels zijn de hoofdstedelingen de meest succesvolle club van het land en één van de meest succesvolle clubs in Centraal-Europa.

Vorig seizoen werd nog beslag gelegd op de Tsjechische titel. Men kwalificeerde zich voor de tweede voorronde van de Champions League, maar na winst op Levadia Tallinn ging het in de derde voorronde mis tegen Malmö FF. Uiteindelijk lukte het in de vierde voorronde van de Europa League wel om PEC Zwolle te kloppen en daardoor ging Sparta Praag naar de groepsfase van het kleinere Europese toernooi. Nu is men niet meer actief in Europa. In de nationale competitie staat Sparta tweede.

Update 10 februari 08.55 uur - Bakkal vertrekt zonder contract op zak uit Praag
Otman Bakkal gaat niet bij Sparta Praag aan de slag. De club uit Tsjechië laat dinsdagmorgen via de officiële kanalen weten dat de stage van de clubloze middenvelder niet in een contractuele samenwerking heeft geresulteerd. De middenvelder heeft Praag verlaten en zal elders op zoek gaan naar een nieuwe club.

Denk jij dat Otman Bakkal aan de bak zal komen bij Sparta Praag?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties