Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten

Laatste update:

Leverkusen-voorzitter Fernando Carro bevestigde halverwege april tegenover de Spaanse sportkrant AS dat er een duidelijk plan is met Wirtz en zijn vader Hans Wirtz, die ook zijn zaakwaarnemer is. "Er is interesse van vele clubs. In de voetballerij kun je nooit te ver vooruitkijken, maar het is zeker dat hij nog een seizoen speler van Leverkusen blijft."

Volgens Plettenberg wil Bayern München in de zomer van 2025 werk maken een transfer van Wirtz. De creatieveling wordt bestempeld als 'toptarget' voor der Rekordmeister.

De gehele clubleiding van Bayern zou achter de komst van Wirtz staan. De Duitse journalist schrijft dat de aanvallende middenvelder kan rekenen op interesse van vele Europese grootmachten, waaronder Real Madrid, Manchester City en Liverpool.

Uli Hoeness, de erevoorzitter van Bayern, sprak zich onlangs in de Frankfurter Allgemeine nog uit over Wirtz. "We kunnen één keer honderd miljoen euro uitgeven voor een Harry Kane, misschien nog een keer voor een Duitse speler, maar niet vier of vijf keer."

Als Bayern de door Leverkusen verlangde transfersom op tafel kan leggen, dan heeft het volgens Plettenberg een goede kans om Wirtz in de zomer van 2025 in te lijven. Zowel de speler zelf als zijn familie zou Bayern als een tussenstap zien voor hij een transfer naar het buitenland maakt, wat hij in de toekomst ambieert.

Wirtz beschikt bij de kersverse kampioen van Duitsland nog over een contract tot medio 2027. In de succesformatie van trainer Xavi Alonso kwam hij dit seizoen al tot 17 doelpunten en 19 assists in 43 officiële duels.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
5
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
8
Serieuze aantijging van Bayern richting grensrechter: 'Dit is moedwillig'
78
The Athletic weet met welke club Marco Reus al heeft gesproken over transfer
5
Jahanbakhsh geeft Gimenez één concreet advies mee bij stap naar Premier League
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties