Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Ballenjongen Vitesse ontkent racistische opmerking richting Olayinka

Laatste update:

Zulte Waregem stond al met 0-2 voor toen de aanvaller vlak voor tijd uitviel naar een ballenjongen aan de kant. Na afloop legt de Nigeriaan tegenover Voetbalkrant uit dat de jongen hem racistisch bejegende: "Hij riep racistische verwijten naar me toe. 'Domme zwarte, black idiot', zei hij. Daarna begon hij me in mijn gezicht uit te lachen", vertelt Olayinka.

"Dat kinderen dit doen is écht fucked up. Daarom reageerde ik ook. Respect moet er toch altijd zijn? Zeker als het een kind is. Dit kan niet", besluit Olayinka. Vitesse beleefde donderdagavond sowieso een erbarmelijke avond, met twee tegendoelpunten tot gevolg. De Arnhemmers staan met één punt onderaan in Groep K en zijn nagenoeg uitgeschakeld, terwijl Zulte Waregem mag blijven hopen op overwintering.

Update 3 november 20.01 uur - Ballenjongen Vitesse ontkent racistische opmerking
Vitesse onderzoekt wat er precies is gebeurd en gezegd rondom Peter Olayinka, in het Europa League-duel met Zulte Waregem (0-2) van donderdagavond. De spits verzekerde dat hij racistisch was bejegend door een ballenjongen in GelreDome. "Als het heeft plaatsgevonden, dan kan dat niet door de beugel en worden maatregelen genomen", zo laat een woordvoerder aan de Gelderlander weten. De desbetreffende ballenjongen ontkent op zijn Facebook-pagina de aantijgingen. "De beste man maakte een schwalbe waarop ik zei: 'sta op en voetbal verder'. Waarna ik de bal gaf. Inderdaad ik heb gelachen maar puur omdat hij boos was!'', zo verzekert de ballenjongen.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties