Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Balotelli doorstaat medische keuringen en tekent tot medio 2017

Laatste update:

De transfer van de 22-jarige Balotelli hing al een tijdje in de lucht, hoewel vicevoorzitter Adriano Galliani keer op keer ontkende dat Milan de aanvaller zou gaan halen. Voorzitter Silvio Berlusconi beschreef Balotelli zelfs als een 'rotte appel', maar haalt de rebel nu wel naar zijn club. De Italiaans international moet een gouden duo gaan vormen met Stephan El Shaarawy.

Volgens Italiaanse media betaalt Milan twintig miljoen euro aan City en zal het dat bedrag in vijf termijnen overmaken. The Citizens betaalden in de zomer van 2010 zelf dertig miljoen euro voor Balotelli, maar nemen genoegen met een flink verlies. Ook de aanvaller levert in: bij City verdiende hij ieder seizoen 5,5 miljoen euro, bij Milan krijgt hij naar verluidt een jaarsalaris vier miljoen euro, exclusief bonussen. De transfersom voor City kan door bonussen ook nog oplopen.

Balotelli speelde tweeënhalf jaar voor City en liet in zijn periode in Engeland een onuitwisbare indruk achter, al kwam dat vooral door randzaken. De aanvaller kwam tot 54 competitiewedstrijden voor City en maakte daarin twintig doelpunten. Vorig seizoen werd hij kampioen met de rijkste club van Engeland en leverde hij de assist op de beslissende treffer van Sergio Agüero.

Update 31 januari 11.15 uur - Balotelli doorstaat medische keuringen en tekent tot medio 2017
AC Milan maakt donderdagmorgen via de officiële kanalen bekend dat Mario Balotelli een contract tot medio 2017 heeft getekend. De van Manchester City overgekomen aanvaller doorstond donderdag het tweede deel van de medische keuringen en keert zodoende officieel terug in Milaan. Eerder speelde hij voor de aartsrivaal van i Rossoneri, Internazionale.

Mario Balotelli is een uitstekende aankoop voor AC Milan

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
6
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties