Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Balotelli reageert via Twitter: 'Het genie spreekt...'

Laatste update:

"Is Pogba echt 120 miljoen euro waard? Voor mij niet, nee", doelt Cassano op de aanvankelijke vraagprijs van Juventus. "Tachtig miljoen voor Rodríguez? Ook niet. Als hij dat bedrag waard is, hoeveel was Andrés Iniesta dan waard op zijn leeftijd? Wat betreft Balotelli: ik wens hem het beste toe en hij presteert best goed in Frankrijk. Maar hij en Pogba hebben het geluk dat ze worden vertegenwoordigd door Mino Raiola, een heel goede zaakwaarnemer."

Raiola heeft zowel Pogba als Balotelli 'geweldige kansen' geboden, vindt Cassano. Zelf is de voormalig international clubloos, maar de 34-jarige Cassano schaart zichzelf nog altijd bij de wereldtop. "De drie beste spelers? Messi is altijd de beste. Daarna volgt Iniesta. Dan komt Xavi, samen met mij. Ik ben het nog steeds waard om op het podium te staan", zegt de uitgesproken ex-aanvaller van onder meer AS Roma, Real Madrid, AC Milan en Internazionale.

Update 27 april 19.33 uur - Balotelli reageert via Twitter: 'Het genie spreekt...'
Antonio Cassano noemde Mario Balotelli donderdag in een interview met La Gazzetta dello Sport een overschatte speler en daar heeft de spits van OGC Nice nu op gereageerd. "Het genie spreekt...", schreef Balotelli op Twitter. Hij voegde daar enkele lachende emoticons aan toe. "Het klopt dat er maar een paar vrienden zijn en bij mij komt er daar niet één van van mijn werk."

'Paul Pogba, James Rodríguez en Mario Balotelli zijn allemaal overschat'

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties