Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Balotelli wordt geschorst en beboet en mist duel met Arsenal

Laatste update:

Balotelli plaatste maandag op Instagram een afbeelding van Super Mario met daaronder onder meer de tekst hij springt als een zwarte man en hij grijpt munten als een jood. Doordat er kort na plaatsing veel ophef ontstond, verwijderde Balotelli het bericht al snel. De aanvaller bood zijn excuses aan en benadrukte dat de publicatie juist bedoeld was om racisme tegen te gaan. De FA besloot desondanks om een onderzoek te openen.

De bond maakt nu bekend dat het Balotelli heeft aangeklaagd en volgens de Engelse media hangt de aanvaller nu een schorsing van minstens vijf wedstrijden boven het hoofd. Balotelli speelde tot dusver negen competitiewedstrijden voor Liverpool, maar wist daarin nog niet te scoren. Zaterdag zal hij vanwege een hamstringblessure nog niet meedoen tegen Sunderland.

Update 12 december 22.20 uur - Balotelli gaat niet in beroep tegen aanklacht van Engelse bond
Mario Balotelli gaat niet in beroep tegen de aanklacht die de Engelse voetbalbond (FA) heeft ingediend. De aanvaller van Liverpool plaatste een controversiële afbeelding op zijn account op Instagram, maar doordat hij dus geen verweer voert, kan hij waarschijnlijk een strafvermindering tegemoet zien. De Italiaan krijgt mogelijk een geldboete opgelegd.

Update 18 december 19.15 uur - Balotelli wordt geschorst en beboet en mist duel met Arsenal
Mario Balotelli is door de Engelse voetbalbond FA voor één wedstrijd geschorst en bovendien moet hij een boete van 30.000 euro betalen. De aanvaller zette drie weken geleden een afbeelding op zijn account op Instagram en die werd door de bond als racistisch en antisemitisch beschouwd. De Italiaan mist komende zondag de thuiswedstrijd tegen Arsenal.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties