Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Banneling Belkebla gaat door het stof na tonen billen tijdens Fortnite

Laatste update:

Belmadi is allesbehalve blij met de actie van Belkebla en heeft hem volgens Algerijnse media per direct uit de selectie gezet. Het nieuws is vooralsnog niet bevestigd door de Algerijnse voetbalbond. Naar verwachting wordt zijn plek ingenomen door Saphir Taider van Montreal Impact of Mohamed Benkhemassa (USM Alger). Belkebla speelde tot dusver nog geen enkele officiële interland en kwam dinsdag niet in actie in de oefenwedstrijd van Algerije tegen Burundi (1-1).

Het incident met Belkebla komt ongelegen voor Algerije. De Afrika Cup gaat namelijk volgende week al van start. De ploeg van bondscoach Belmadi is ingedeeld in groep C met Senegal, Tanzania en Kenia. Algerije start de Afrika Cup op zondag 23 juni met een wedstrijd tegen Kenia.

Update 12 juni 17.10 uur - Banneling Belkebla gaat door het stof na tonen billen tijdens Fortnite
Haris Belkebla is inderdaad uit de selectie van Algerije gezet. De middenvelder van Stade Brest liet zijn billen zien toen teamgenoot keeper Alexandre Oukidja Fortnite zat te spelen. Via een livestream was de actie van Belkebla goed te zien. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan het Algerijnse volk. Ik wist niet dat ik via een livestream te zien was. Mijn actie was hoe dan ook ongepast. Ik heb een fout gemaakt en daarvoor moet ik boeten. Het doet mij pijn. Ik hoop dat Algerije de Afrika Cup wint, maar mijn droom stopt hier", aldus Belkebla in een statement.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
9
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties