Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Banneling na 'goed gesprek' weer welkom bij Heracles

Laatste update:

Vorige week deed Vujicevic nog een helft mee tegen Excelsior. "Het teambelang staat bovenaan, niet het individuele belang", zegt Stegeman op de website van Heracles. "Daar is een probleem met Dario en dat gaan we oplossen. In het verleden hebben we bewezen dat we dat kunnen, dat gaan we ook met Dario proberen te doen."

Volgens TC Tubantia beginnen Lerin Duarte, Samuel Armenteros en Daryl van Mieghem, die in de afgelopen maanden terugkeerden naar Heracles, zondag in de basis. Duarte zal het dus gaan opnemen tegen zijn oude ploeggenoten.

Update 23 september 15.36 uur - Vujicevic maandag terug in Almelo: 'Dan volgt eerst een gesprek'
Dario Vujicevic werd door trainer John Stegeman van Heracles Almelo uit de selectie gezet. Maandag wordt de weggestuurde middenvelder weer verwacht op de club, zo laat Stegeman weten aan TC Tubantia. Of Vujicevic definitief terugkeert in de selectie is nog maar de vraag. "Dan volgt er eerst een gesprek en kijken we verder", vertelt Stegeman.

Update 27 september 14.31 uur - Banneling na 'goed gesprek' weer welkom bij Heracles
Dario Vujicevic is weer aangesloten bij de selectie van Heracles Almelo. "We hebben een goed gesprek gehad met Dario waarin we alles hebben uitgesproken. Vanaf nu maakt hij weer volledig deel uit van onze groep", zegt John Stegeman op de website van de club. Vujicevic traint dinsdagmiddag weer mee.

-

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
33
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties