Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Barça licht optie en kan begin volgend jaar aanwinst verwelkomen'

Laatste update:

"Ik heb mijn doelen voor 2017. Ik wil honderd procent geconcentreerd blijven, met Palmeiras kampioen worden en daarna naar Europa vertrekken. Alles op zijn tijd", aldus de 22-jarige Mina in een interview met SPORT. "Ik wil het juiste doen. Ik zit nu bij een club waarmee ik mij kan identificeren. Als ik naar Europa ga, moet ik daar honderd procent klaar voor zijn."

"Barcelona? Hun speelstijl lijkt op die van mij. Ik wil ook altijd voetballen van achteruit. Als de kans zich met de hulp van God voordoet om naar Barcelona te gaan, dan pak ik die en probeer ik er door te breken. Maar nu zit ik nog bij Palmeiras en daar ben ik gelukkig." Mina, viervoudig international, ligt in Brazilië nog vast tot nieuwjaarsdag 2021.

Update 16 februari 17.02 uur: 'Barça licht optie en kan begin volgend jaar aanwinst verwelkomen'
Yerry Mina is volgens Mundo Deportivo vanaf januari 2018 speler van Barcelona. Volgens het Spaanse medium zijn vertegenwoordigers van de Catalaanse grootmacht donderdag rond de tafel gegaan met het bestuur van Palmeiras en is daar vrij snel een akkoord uit voortgekomen. De 22-jarige Colombiaan maakt zodoende het jaar af in Brazilië en meldt zich vervolgens in LaLiga.

Voetballen bij FC Barcelona is voor velen een droom, maar voor deze 25 spelers wordt die droom mogelijk werkelijkheid! ??

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 18 januari 2017

Denk jij dat Barcelona dit jaar de optie op Yerry Mina licht?

Meer nieuws

Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
6
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - Everton
2
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Bournemouth
0
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Manchester United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - West Ham United
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties