Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona bevestigt aanstelling 'architect van gouden AC Milan'

Laatste update:

De 68-jarige Braida werkte langer dan 28 jaar als directeur bij AC Milan: van 1986 tot 2002 als algemeen directeur en van 2002 tot december 2013 als technisch directeur. De Italiaan ging vervolgens even aan de slag bij Sampdoria, maar vertrok daar toen de club uit Genua in mei 2014 werd overgenomen. Sindsdien zit Braida werkloos thuis.

Mogelijk gaat hij nu snel weer aan de slag: Barcelona zou Braida snel willen aanstellen als opvolger van Zubizarreta. Barcelona is door de wereldvoetbalbond FIFA voor twee transferperioden uitgesloten van deelname aan de markt. Dat wil zeggen: de club mág wel spelers aantrekken, maar die mogen tot 1 januari 2016 niet officieel geregistreerd worden als werknemers van Barcelona.

Update 11 februari 23.19 uur - Braida tekent donderdag contract als directeur bij Barcelona
Zoals al werd verwacht, zal Ariedo Braida aan de slag gaan bij Barcelona. De voormalig directeur van AC Milan zat woensdag op de tribune bij het bekerduel met Villarreal en zal donderdag zijn handtekening zetten onder een contract bij Barcelona. "Ik weet zeker dat hij goed kan samenwerken met Carles Rexach, Jordi Mestre en Javier Bordas", zei Josep Maria Bartomeu, voorzitter van Barcelona, tegen Canal+. De officiële functie van Braida wordt waarschijnlijk 'internationaal technisch directeur'.

Update 12 februari 15.05 uur - Barcelona bevestigt aanstelling 'architect van gouden AC Milan'
Barcelona heeft de aanstelling van Ariedo Braida afgerond. De club meldt via de officiële kanalen dat de Italiaan zijn rol als technisch directeur zal gaan vervullen aan de zijde van Carles Rexach, Jordi Mestre en Javier Bordas. De Italiaan wordt bestempeld als een van de architecten achter het AC Milan van eind jaren tachtig en begin jaren negentig, dat in die periode als beste clubteam ter wereld werd beschouwd.

Ariedo Braida lijkt me een goede technisch directeur voor Barcelona

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties