Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Barcelona bevestigt: Borussia Dortmund gaat optie tot koop lichten

Laatste update:

Alcácer kampte na zijn tijdelijke overgang naar Dortmund met fysieke klachten en maakte uiteindelijk op 14 september zijn debuut, als invaller in het Bundesliga-duel met Eintracht Frankfurt (3-1). Hij luisterde zijn eerste duel meteen op met een treffer en viel twee weken later opnieuw op. In zijn tweede optreden, als invaller tegen Bayer Leverkusen (2-4), had hij met de 2-3 en 2-4 een belangrijk aandeel in de uitzege.

Alcácer, 25 jaar, scoorde ook in zijn derde duel, de Champions League-ontmoeting met AS Monaco (3-0) en deed er vorige week een schepje bovenop: drie treffers in het Bundesliga-duel met FC Augsburg (4-3). De stormachtige ontwikkeling van de spits, die tot dusver zes competitietreffers in 81 minuten maakte, leidde tot zijn eerste oproep voor het nationale elftal in 2,5 jaar tijd. Alcácer startte vanavond tegen Wales in de basis en scoorde nota bene al na acht minuten.

Het huurcontract van Alcácer bevat een optie tot koop van 25 miljoen euro. Borussia Dortmund zou deze clausule reeds willen lichten en de Catalanen het bedrag willen betalen. Onder de veranderde omstandigheden, die nog niet door de club worden bevestigd, gaat Alcácer er financieel flink op vooruit: zijn jaarsalaris wordt verdubbeld naar acht miljoen euro per annum.

Update 20 oktober 15.11 uur - Barcelona bevestigt: Borussia Dortmund gaat optie tot koop lichten
Borussia Dortmund heeft aan Barcelona laten weten dat men de intentie heeft om de optie tot koop op Paco Alcácer te lichten, zo vertelt algemeen directeur Oscar Grau aan verschillende Spaanse media. Het betekent dat die Borussen aan het einde van het seizoen een bedrag van 23 miljoen euro gaan overmaken naar de Catalanen. Borussia Dortmund heeft de spits, die met zeven doelpunten in vier wedstrijden een uitstekende start kent, dit seizoen gehuurd van Barcelona.

Denk jij dat Paco Alcácer topscorer van de Bundesliga wordt?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties