Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Barcelona biedt excuses aan voor foto van talent in clubtenue'

Laatste update:

De advocaat geeft tegenover FOX Sports aan dat de club uit Brazilië van plan is om naar de FIFA te stappen. "Zaakwaarnemer Jorge Machado heeft ons laten weten dat een official van Barcelona (André Cury, red.) de familie van Arthur wilde ontmoeten. Wij vonden dat prima. Maar om Arthur dan een Barcelona-shirt te laten aantrekken en de foto daarvan te verspreiden, beschouwen wij als compleet onnodig. Barcelona past dit soort dingen wel vaker toe tijdens onderhandelingen. We gaan naar de FIFA om Barcelona hiervoor aan te klagen."

"Die jongen wil bij Grêmio blijven, dus wij gaan er alles aan doen om te voorkomen dat hij weggaat. We willen niet meer onderhandelen met Barcelona. Als een andere club de gelimiteerde transfersom op tafel legt, prima, maar dat lijkt niet te gebeuren. André Cury moet vooral leren begrijpen met wie hij zaken doet in Brazilië", zo doelt advocaat Hein op de vertegenwoordiger van Barcelona in Brazilië, die de onderhandelingen over Arthur voert namens de club van trainer Ernesto Valverde.

Cury flankeert de 21-jarige Arthur op de foto die nu zo wordt gehekeld door Grêmio. Verder zijn ook Diego Assis, het neefje van Ronaldinho en de zoon van makelaar Roberto Assis, en Cauê Machado, de zoon van zaakwaarnemer Machado, op de afbeelding te zien. De foto is geschoten op het kantoor van Jorge Machado. Ondanks dat Arthur dus al pronkt met een tenue van Barcelona, is van een deal geen sprake. De gelimiteerde transfersom in het tot 2020 doorlopende contract van Arthur bedraagt naar verluidt vijftig miljoen euro.

De club uit Porto Alegre zou een eerste voorstel van 35 miljoen euro al hebben afgeslagen, zo weet Globo Esporte te melden. Vicevoorzitter Odorico Roman ontkent dat echter: "Niemand van Barcelona heeft ons formeel benaderd." Grêmio heeft overigens zeventig procent van de eigendomsrechten van het talent in handen en kan dus niet de gehele transfersom in eigen zak steken. Arthur, die tot dusverre veertig wedstrijden speelde voor de blauwhemden, wordt ook in de gaten gehouden door onder meer Ajax.

Update 4 december 16.12 uur - 'Barcelona biedt excuses aan voor foto van talent in clubtenue'
Barcelona heeft naar verluidt Grêmio zijn excuses aangeboden voor de foto van Arthur Melo in het shirt van de club die onlangs opdook op sociale media. Globoesporte meldt dat de Catalanen contact hebben gezocht met de werkgever van het talent om te laten weten spijt te hebben van het incident. Grêmio heeft Barça overigens op de transferclausule in het contract van de middenvelder gewezen. Arthur zal alleen de overstap maken als die vijftig miljoen euro op tafel komt.

Denk jij dat Arthur uiteindelijk naar Barcelona gaat?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
12
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
22
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
14
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties