Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona en Girona gaan akkoord en melden zich bij RFEF

Laatste update:

LaLiga houdt aan de deal, waarin werd afgesproken dat over een periode van vijftien jaar enkele Spaanse competitiewedstrijden in de Verenigde Staten gespeeld zouden worden, een bedrag van tweehonderd miljoen euro over. Volgens Tebas wordt geen enkele club gedwongen om aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te spelen. "Het is negentig procent zeker dat Girona-Barcelona gespeeld zal worden in de Verenigde Staten", zegt Tebas tegenover Onda Cero.

"Clubs zijn niet verplicht om wedstrijden in de Verenigde Staten te spelen. Alleen clubs die zich vrijwillig aanbieden, zullen gaan", vervolgt de president van LaLiga. Volgens Tebas heeft Manchester City Girona aangemoedigd om een wedstrijd in de Verenigde Staten af te werken. De Catalaanse club behoort tot de City Football Group. "Teams als Girona zien het als een mogelijkheid. Seizoenkaarthouders worden gecompenseerd en we bieden een manier om naar Miami te reizen, de kosten zullen betaald worden."

"Dit is meer dan een wedstrijd, het draait om strategie en sponsors. We hebben dit opgezet voor clubs die niet zo'n grote achterban hebben", besluit Tebas. Girona maakte donderdagavond al bekend dat men had ingestemd om een wedstrijd in de Verenigde Staten te spelen. Het duel tussen Girona en Barcelona zal waarschijnlijk worden afgewerkt in het Hard Rock Stadium, de thuishaven van de Miami Dolphins.

Update 11 september 13.00 uur - Barcelona en Girona gaan akkoord en melden zich bij RFEF
Barcelona en Girona hebben zich gemeld bij de Spaanse voetbalbond (RFEF), zo meldt LaLiga dinsdag in een officiële verklaring. De twee clubs staan open voor het plan van de competitieorganisator om een duel af te werken in Miami. Vertegenwoordigers van beide partijen hebben bij de RFEF een verzoek ingediend om de wedstrijd in januari te laten afwerken in de Verenigde Staten.

-
Snap jij de overweging van Girona?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties