Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona geeft op en laat Neymar buiten de selectie voor El Clásico

Laatste update:

Neymar ging vorige week zaterdag hard door op Diego Llorente en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart van scheidsrechter Jesús Gil Manzano. Toen de aanvaller naar de catacomben liep, applaudisseerde hij ook nog cynisch naar de vierde official, zo viel er in het scheidsrechtersrapport te lezen.

De Braziliaan zou normaal gesproken (waarschijnlijk) voor één duel geschorst worden, maar moet vanwege zijn applaus naar de vierde man dus langer toekijken. Neymar kan dinsdagavond uiteraard wel meedoen tegen Juventus, maar zal in competitieverband pas weer zijn opwachting kunnen maken tegen Espanyol op 29 april.

Update donderdag 20 april 21.12 uur - Barcelona niet succesvol in beroep tegen schorsing Neymar
Barcelona heeft zonder succes beroep aangetekend bij de beroepscommissie van de Spaanse voetbalbond tegen de schorsing van Neymar. De aanvaller blijft drie wedstrijden geschorst voor een charge op Diego Llorente van Málaga en een sarcastisch applaus richting de vierde man. Daardoor lijkt Neymar de duels met Real Sociedad, Real Madrid en Osasuna te moeten missen. Barcelona heeft nog wel de optie om naar het Hof van Arbitrage voor Sport te stappen.

Update 21 april 11.52 uur: Update: Barça stapt na uitkomst hoger beroep naar sporttribunaal
Barcelona kreeg donderdagavond van de Spaanse bond te horen dat de schorsing van Neymar in hoger beroep blijft staan, waardoor de Braziliaan El Clásico aankomend weekend aan zich voorbij moet laten gaan. De Catalanen leggen zich echter niet neer bij dit oordeel en hebben vrijdagochtend bekend gemaakt naar het Spaanse sporttribunaal TAD te stappen. Neymar werd op 8 april tegen Málaga van het veld gestuurd en werd vervolgens geschorst voor drie wedstrijden. Hiervan heeft hij er inmiddels een uitgezeten.

Update 23 april 11.44 uur - Barcelona geeft op en laat Neymar buiten de selectie voor El Clásico
Neymar zal niet in actie komen in de uitwedstrijd tegen Real Madrid. Barcelona ging bij het Spaanse sporttribunaal TAD in beroep tegen de schorsing die de Braziliaan kreeg na zijn rode kaart tegen Málaga. Twee leden van het TAD konden niet aanwezig zijn bij een ingeplande zitting, waardoor er nog geen uitspraak gedaan kon worden. Om die reden heeft Barcelona Neymar buiten de wedstrijdselectie gehouden, omdat het 'onzeker is of hij kan spelen'. "Helaas is het TAD er niet in geslaagd een oordeel te vellen, we richten ons nu op het sportieve aspect", meldt Barcelona in een verklaring.

Geel + geel = rood. De eerste rode kaart voor Neymar Jr. als speler van FC Barcelona, dat tot zaterdagavond 59 competitieduels op rij niet met een man minder op het veld stond!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 8 april 2017

Een passende straf?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
0
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
17
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
4
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
115

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties