Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Barcelona heeft beet en betaalt minimaal 30 miljoen aan Benfica'

Laatste update:

Nelson Semedo is volgens onder meer Marca namelijk het nieuwe voornaamste doelwit van de Catalanen, die echter wel aardig in de buidel lijken te moeten tasten. Benfica is naar verluidt uit op een transfersom van 55 miljoen euro, terwijl Barça voorlopig nog niet verder wil gaan dan 35 miljoen euro.

Een delegatie van Barcelona is inmiddels aangekomen in Lissabon om de onderhandelingen over Semedo voor te zetten. De 23-jarige Portugees international beleefde het afgelopen seizoen zijn definitieve doorbraak bij Benfica en speelde een voorname rol in de winst van de landstitel. Onlangs nam hij met Portugal nog deel aan de Confederations Cup.

Update donderdag 13 juli 19.40 uur - 'Barcelona heeft beet en betaalt minimaal 30 miljoen aan Benfica'
Barcelona heeft een nieuwe rechtsback gevonden in Nelson Semedo, zo meldt Sport donderdagavond. De Spaanse grootmacht betaalt 30 miljoen euro aan Benfica, een bedrag dat via bonussen kan oplopen tot 35 miljoen. De 23-jarige verdediger gaat voor vijf seizoenen tekenen in Camp Nou. Barcelona en Benfica zijn momenteel nog aan het onderhandelen om de laatste puntjes op de i te zetten, zo meldt het eerder genoemde medium. Andere bronnen claimen echter dat de transfersom iets hoger ligt. Deze bronnen stellen dat de Portugees voor 35 miljoen naar Spanje vertrekt, waarbij middels prestatieclausules het bedrag alsnog kan oplopen.

Denk jij dat Nelson Semedo een goede optie zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
4
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
5
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties