Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona komt met blessurenieuws over Gomes en Suárez

Laatste update:

De 24-jarige Gomes raakte zaterdagavond in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur (2-2) geblesseerd aan de hamstring en volgens onder meer RAC1 zal hij ongeveer twee maanden niet in actie kunnen komen voor het team van trainer Ernesto Valverde. De kwetsuur van Suárez lijkt minder zwaar te zijn.

De eveneens 24-jarige Suárez kampt ook met hamstringklachten en zal twee tot drie weken buitenspel staan. Gomes en Suárez kwamen in het voorgaande voetbaljaar respectievelijk 31 en 27 keer in actie in het eerste elftal van Blaugrana; onbetwiste basisspelers zijn ze dan ook niet.

Barcelona en Tottenham hielden in negentig minuten gelijke tred, maar de Spanjaarden namen de strafschoppen vervolgens beter. Jasper Cillessen, die de aanvoerdersband droeg, keerde de beslissende penalty van Anthony Georgiu, waardoor zijn werkgever met drie punten is begonnen aan het toernooi om de International Champions Cup.

Update 30 juli 21.11 uur - Barcelona komt met blessurenieuws over Gomes en Suárez
Zowel André Gomes als Denis Suárez heeft een spierblessure opgelopen, zo meldt Barcelona maandagavond via de officiële kanalen. Laatstgenoemde middenvelder staat ongeveer drie weken aan de kant, aldus de Catalaanse grootmacht. Gomes heeft eveneens zijn linkerhamstring verrekt, maar bij de Portugees is minder zeker wanneer hij weer op de training kan verschijnen.

Wie zou jij eerder in de basis zetten?

Meer nieuws

Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
0
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
1
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties