Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona moet Iniesta uiteindelijk 'zes tot acht weken' missen

Laatste update:

Iniesta ging naar de grond na een tackle van Enzo Pérez en greep daarna meteen naar zijn knie. De middenvelder werd vervolgens in tranen van het veld afgedragen en gevreesd wordt dat Barcelona hem lang zal moeten missen.

De club heeft nu via een officieel statement laten weten dat Iniesta een blessure aan zijn buitenste kniebanden heeft opgelopen. De ernst van de kwetsuur is nog niet duidelijk, aangezien de Spanjaard bij terugkeer in Barcelona aan verdere tests onderworpen moet worden.

Update 22 oktober 23.15 uur - Barcelona moet Iniesta uiteindelijk 'zes tot acht weken' missen
Barcelona kan toch relatief snel over Andrés Iniesta beschikken. De Spaanse topclub maakt zaterdagavond laat bekend dat nader onderzoek heeft uitgewezen dat de middenvelder 'zes tot acht weken' nodig zal hebben om van zijn knieblessure te herstellen. Aanvankelijk werd gedacht aan een afwezigheid van drie tot zes maanden, maar Iniesta zal op zijn vroegst eind december zijn rentree kunnen maken.

Barcelona wint zéér laat van Valencia maar moet Andrés Iniesta mogelijk maandenlang missen! #domper

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties