Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona moet Malcom missen tegen Tottenham Hotspur

Laatste update:

De negentienjarige Puig bewees meteen zijn waarde, want met een handig lobje bereidde hij twintig minuten voor tijd de tweede treffer van Denis Suárez voor. "Er loopt veel talent in de jeugd rond en het is niet altijd nodig om naar spelers van buitenaf te kijken", aldus een kritische Suárez na afloop van de wedstrijd in een interview met Mundo Deportivo.

Erfgenaam van Iniesta vernedert Eriksen: 'Het is net poëzie'

Voetbalzone schreef in augustus een Talenscout over Ricard Puig, de 'erfgenaam van Andrés Iniesta'.Lees artikel

"Ik feliciteer Riqui Puig met de geweldige wedstrijd die hij heeft gespeeld. Hij heeft de kwaliteiten om het eerste elftal te halen. Valverde heeft op de persconferentie gezegd dat vandaag een test was voor de minder gebruikelijke spelers. We zullen zaterdag zien of ik heb voldaan of niet", verwijst Suárez naar het competitieduel met Espanyol.

Puig was na afloop logischerwijs tevreden over zijn inbreng: "Ik probeer altijd mijn best te doen. Voor vandaag waren mijn handen een beetje aan het beven, maar toch probeer ik altijd mijn best te doen, met een glimlach en met plezier. De jeugd is er altijd bij Barcelona. Soms ontbreken de kansen, maar als ze komen, dan moet je er ook gebruik van maken."

Malcom
Malcom maakte de negentig minuten niet vol tegen Cultural Leonesa. De aanvaller liep in de slotfase een enkelblessure op en verliet met betraande ogen het veld. De Braziliaan heeft zijn enkel verstuikt, bevestigt Valverde op de persconferentie: "Ik denk niet dat het een serieuze blessure is, maar we moeten afwachten. Hij was angstig omdat het dezelfde enkel is die de vorige keer geblesseerd was", zo wordt de trainer van Barcelona geciteerd.

Update 6 december 12.32 uur - Barcelona moet Malcom missen tegen Tottenham Hotspur
Ernesto Valverde kan voorlopig niet beschikken over Malcom. De club uit Barcelona communiceert dat de aanvaller een verstuikte enkel heeft opgelopen in het duel met Cultural Leonesa en tien tot vijftien dagen aan de zijlijn zal staan. Hierdoor mist Malcom onder meer de Champions League-wedstrijd van komende dinsdag tegen Tottenham Hotspur.

-

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
5
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties