Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona onderneemt juridische stappen tegen mondige Tebas

Laatste update:

Er werd vanaf de tribune een flesje met water richting de juichende spelers van Barcelona gegooid, waardoor de gemoederen hoog opliepen. "Ik heb er spijt van", laat de gooier van het flesje, een jongen van zeventien jaar oud, weten in de Spaanse media. "Het kenmerkt mij niet als persoon en het kenmerkt de fans van Valencia niet."

"Toen de strafschop werd gegeven voelde ik me boos en machteloos. Toen Messi scoorde en voor onze neus kwam juichen, zag ik hoe Neymar onze supporters, die het team tot het einde gesteund hebben, beledigde en uitdaagde. Ik zag een flesje op de grond liggen en gooide het impulsief naar de spelers. Het flesje was praktisch leeg, maar het was genoeg om ervoor te zorgen dat niet één, maar vijf spelers van Barcelona deden of ze hard geraakt waren."

Ook de baas van LaLiga, Javier Tebas, is kritisch op de reactie van de spelers van Barcelona. Hij vergeleek het incident met bowlen. "Misschien vielen ze allemaal omdat ze geraakt werden door het water. We hebben de beelden allemaal gezien, net als miljoenen kinderen. Als mijn kinderen zich zo zouden aanstellen, zou ik me schamen."

Vicevoorzitter Jordi Mestre van Barcelona reageert furieus op de uitspraken van Tebas. "Ik was aanwezig in Valencia en ik heb zelden zo'n vijandelijke sfeer meegemaakt. In plaats van spelers aan te vallen kan Tebas zich beter bezig houden met het uitbannen van geweld in de stadions. De spelers zorgen ervoor dat de rechten van LaLiga verkocht worden in Azië en de Verenigde Staten. Hij moet de spelers meer steunen", zegt Mestre tegen TV3.

Update 27 oktober 18.51 uur - Barcelona onderneemt juridische stappen tegen mondige Tebas
Barcelona heeft het vertrouwen in Javier Tebas, de voorzitter van LaLiga, opgezegd. De Catalaanse club is niet te spreken over de uitlatingen van Tebas. "Hij heeft dingen gezegd die onverantwoordelijk zijn en niet passen bij zijn functie'', zo maakte voorzitter Josep Maria Bartomeu donderdag duidelijk. Barcelona heeft het Spaanse sporttribunaal TAD gevraagd juridische stappen te ondernemen tegen de voorzitter.

-
De spelers van Barcelona stelden zich aan

Meer nieuws

Weer een optie minder voor Bayern: Lopetegui akkoord met Premier League-club
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
31
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
2
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
15
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties