Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona stelt Ajax teleur en laat El Haddadi niet gaan

Laatste update:

De negentienjarige El Haddadi kwam aan het begin van het afgelopen seizoen, toen Luis Suárez geschorst was, nog regelmatig aan spelen toe bij het eerste elftal. Hij kwam tot tien competitieduels en maakte zelfs zijn debuut voor de Spaanse nationale ploeg, maar in de tweede seizoenshelft had Luis Enrique hem niet meer nodig en speelde El Haddadi zijn wedstrijden bij Barcelona B.

Het tweede elftal van de Catalanen degradeerde uit de Segunda División en nu zou Barcelona El Haddadi bij Ajax ervaring willen laten opdoen. Bij zijn huidige club hoeft het toptalent volgend seizoen niet op meer kansen in het eerste elftal te rekenen: Suárez, Neymar en Lionel Messi zijn onomstreden en Pedro verlengde deze week nog zijn contract in het Camp Nou.

Update 7 juni 12.58 uur - Barcelona stelt Ajax teleur en laat El Haddadi niet gaan
Het ziet er niet naar uit dat Munir El Haddadi volgend seizoen voor Ajax zal gaan spelen. ELF Voetbal Magazine claimde dat er een akkoord was bereikt met Barcelona, maar dat lijkt niet juist: Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, meldt op Twitter dat Ajax Barcelona wel gepolst heeft, maar dat de Catalanen het toptalent niet willen verhuren.

Munir El Haddadi zou een aanwinst zijn voor Ajax

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties