Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona vecht bij CAS bekerschorsing Suárez aan

Laatste update:

Suárez is niet de enige speler voor wie de bekerkraker een staartje heeft gekregen. Sergi Roberto en Yannick Ferreira Carrasco kregen eveneens tweemaal de gele kaart getoond van arbiter Jesús Gil Manzano en dat tweetal staat één Copa del Rey-wedstrijd aan de kant.

De reden dat de schorsing van Suárez hoger uitvalt, lijkt het feit dat hij na zijn tweede gele prent weigerde naar de kleedkamer te gaan. Er was ook goed nieuws voor Barcelona: de gele kaart van Sergio Busquets werd geseponeerd. De middenvelder schoot een bal buiten de lijnen, omdat er twee ballen op het veld waren. Manzano beoordeelde het als tijdrekken, maar is teruggeroepen door de RFEF.

Update 9 februari 20.14 uur - Barcelona legt zich niet neer bij schorsing van Suárez
Barcelona heeft besloten in hoger beroep te gaan tegen de schorsing van Luis Suárez. Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Barcelona vindt dat het contact tussen Suárez en zijn tegenstander van Atlético Madrid schromelijk wordt overdreven in de rapportage van arbiter Jesús Gil Manzano. De aanvaller werd geschorst voor twee bekerduels, waaronder de finale, omdat hij na zijn rode kaart weigerde de kleedkamer op te zoeken.

Update 17 februari 13.10 uur - Barcelona vecht bij CAS bekerschorsing Suárez aan
In hoger beroep heeft de Spaanse tuchtcommissie besloten om de schorsing van Luis Suárez te handhaven. De aanvaller van Barcelona blijft daardoor voorlopig twee bekerwedstrijden geschorst en mist daardoor voorlopig de finale van de Copa del Rey tegen Deportivo Alavés. De Catalanen leggen zich daar echter niet bij neer en gaan de zaak aanvechten bij sporttribunaal CAS. Volgens Barcelona heeft Suárez nog steeds niks misdaan en is de schorsing onterecht.

-
Is de schorsing voor Luis Suárez terecht?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties