Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Barcelona volgende bestemming van wonderkind Ödegaard

Laatste update:

In het jaar dat achter hem ligt, debuteerde Ödegaard voor Strömsgodset in de Noorse competitie. Later mocht hij ook debuteren als international van Noorwegen. Tal van clubs willen hem hebben: de talentvolle middenvelder bezocht Liverpool, Arsenal, Real Madrid, Borussia Dortmund en Bayern München. In januari zou hij ook nog een kijkje moeten nemen bij Ajax, dat eveneens veel interesse heeft in Ödegaard.

Vader Hans Erik Ödegaard wil niet te veel loslaten over de plannen en ambities van zijn zoon. "Ik weet niet wanneer Martin zijn keuze maakt. Of misschien weet ik het wel. Maar ik blijf commentaar geven op dit verhaal en daar heb ik wel genoeg van. We zullen verder niet bijdragen aan de speculaties die al de ronde doen. We hebben de afgelopen maanden steeds aangegeven dat Martins ontwikkeling datgene is dat ertoe doet", aldus Ödegaard senior.

De vader van het zestienjarige toptalent heeft gemerkt, dat veel mensen het nodig vinden hun adviezen te geven. Maar daar doet het gezin niet zoveel mee. "We kunnen niet meegaan in wat anderen allemaal vinden. Wij doen wat wij denken dat het beste is. We zijn ons ervan bewust dat heel veel mensen een mening hebben in deze zaak, maar wij voelen ons prima bij de manier waarop we er nu mee omgaan."

Update 19 december 11.22 uur - Barcelona volgende bestemming van wonderkind Ödegaard
Martin Ödegaard maakt geen haast met een beslissing over zijn toekomst en neemt bij zoveel mogelijk Europese topclubs een kijkje. Volgens VG Sporten is het Noorse supertalent dit weekend te gast bij Barcelona, waar hij zal worden rondgeleid op het trainingscomplex van de Spaanse topclub. Ödegaard zal ook de selectiespelers van Barcelona ontmoeten en zal zaterdag op de tribune van het Camp Nou zitten bij de thuiswedstrijd van de titelkandidaat tegen Córdoba.

Denk jij dat Martin Ödegaard voor het eind van het kalenderjaar van club verandert?

Meer nieuws

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
4
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
3
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
1
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties