Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona zonder Suárez in laatste thuisduel van seizoen

Laatste update:

Trainer Luis Enrique maakte de basisplaats van Xavi en Vermaelen bekend op een persconferentie. De oefenmeester werd ook gevraagd naar zijn toekomst: hij heeft nog een verbintenis tot medio 2016. "Maar ik heb er niets over te zeggen. Dat doen we pas als het seizoen voorbij is."

"Het seizoen duurt nog drie wedstrijden. Daarna gaan we praten", aldus Luis Enrique, die nog twee hoofdprijzen kan pakken met Barcelona, tegen Reuters. De club staat op 30 mei in de finale van de Copa del Rey en op 6 juni in de finale van de Champions League.

Update 23 mei 13.20 uur - Barcelona zonder Suárez in laatste thuisduel van seizoen
Luis Suárez is er zaterdagavond nog niet bij tegen Barcelona in de thuiswedstrijd tegen Deportivo La Coruña. De aanvaller heeft last van zijn hamstring en zit daardoor niet bij de wedstrijdselectie van Luis Enrique. Suárez wordt klaargestoomd voor de finales van de Copa del Rey (tegen Athletic Club) en Champions League (tegen Juventus).

Denk je dat Thomas Vermaelen het nog gaat maken bij Barcelona?

Meer nieuws

Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
0
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
7
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties