Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barcelona zonder verdediger en belangrijke controleur tegen Ajax

Laatste update:

Neymar nam de tweede treffer voor zijn rekening en Messi bepaalde de eindstand. Beiden werkten een individueel programma af, net als Sergio Busquets, Thomas Vermaelen en Douglas. Barcelona traint maandag nog een keer in de aanloop naar het duel met Ajax, dinsdag in Camp Nou. Luis Enrique zal waarschijnlijk geen grote risico's willen nemen met spelers die fysieke klachten hebben. Zaterdag speelt Barcelona de topper tegen Real Madrid.

Ajax kan dinsdag in Barcelona niet beschikken over Thulani Serero en Nicolai Boilesen. De Zuid-Afrikaanse middenvelder heeft een verrekking in de hamstring overgehouden aan de competitiewedstrijd van zaterdag tegen FC Twente (1-1). Boilesen liep dinsdag in de EK-kwalificatiewedstrijd van Denemarken tegen Portugal een hersenschudding op. Frank de Boer neemt de talenten Queensy Menig en Jairo Riedewald uit Jong Ajax mee naar Barcelona als vervangers. Het jonge tweetal maakt deel uit van een negentienkoppige selectie.

Update 21 oktober 11.15 uur - Barcelona zonder verdediger en belangrijke controleur tegen Ajax
Barcelona komt dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax in actie zonder Sergio Busquets. De belangrijke controlerende middenvelder kampt met een lichte heupblessure. Coach Luis Enrique gaf eerder nog aan dat Busquets 'in principe' inzetbaar was, maar met het oog op de kraker met Real Madrid (zaterdag in de Primera División) wordt hij buiten de achttienkoppige wedstrijdselectie gelaten. Ook basiskracht Jérémy Mathieu en de van een blessure herstellende ex-Ajacied Thomas Vermaelen zitten niet bij de wedstrijdselectie.

-
Wat doet Ajax in Barcelona?

Meer nieuws

César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
0
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
32
Volendam-aanvoerder Mirani wekt onbegrip met onsportieve uitspraak over Vitesse
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
23
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties