Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Barco maakt recordtransfer naar Major League Soccer

Laatste update:

TyC Sports meldt dat Atlanta United dicht bij een akkoord is met Independiente de Avellaneda over een transfer van de aanvallende middenvelder. Het is de bedoeling dat Barco na het tweeluik van de finale om de Copa Sudamericana tegen Flamengo (6 en 13 december) voor ruim 10,1 miljoen euro de overstap maakt naar het Mercedes-Benz Stadium.

Atlanta betaalt de helft van dat bedrag direct en zal de andere helft in termijnen over het nieuwe kalenderjaar uitsmeren. Als die transfersom klopt, dan wordt Barco de duurste inkomende transfer ooit in de Major League Soccer. Toen Barco vorige week woensdag werd bevraagd over de interesse van Atlanta, zei hij in een interview met Radio La Red: "Tata Martino heeft mij niet opgebeld. Ik weet er dus niet veel van."

"Ik wil eerst de Copa Sudamericana winnen en daarna zien we wel wat we gaan doen", aldus Barco, die in augustus 2016 zijn debuut maakte in het eerste elftal van Independiente en sindsdien 54 wedstrijden speelde en daarin zes keer wist te scoren. El Demonio, zoals een van de bijnamen van de belofte luidt, staat overigens ook in de belangstelling van onder meer Benfica en AC Milan.

Update 19 januari, 20.21 uur - Barco maakt recordtransfer naar Major League Soccer
Ezequiel Barco is officieel speler van Atlanta United. De achttienjarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2022, zo maakt de club uit de Major League Soccer bekend. Independiente ontvangt naar verluidt ruim 10,1 miljoen euro.

Een verstandige stap van Ezequiel Barco?

Meer nieuws

'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
3
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
3
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
54
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties