Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bayern bevestigt aanstelling Salihamidzic als sportief directeur

Laatste update:

Als de voormalige middenvelder, die ook actief is als assistent-bondscoach van Saoedi-Arabië, er inderdaad voor kiest om aan de slag te gaan in de Allianz Arena, wordt hij de opvolger van Matthias Sammer. De Duitser moest vorig jaar wegens gezondheidsproblemen zijn taken neerleggen en keerde daarna niet meer terug. Philipp Lahm gold een aantal maanden geleden als de favoriet voor de functie, maar de Bayern-icoon wilde meteen een positie in het bestuur. Andere kandidaten als Thomas Linke en Oliver Kahn zijn volgens het Duitse medium niet meer in beeld.

Van Bommel speelde in het verleden al vijf jaar voor Bayern en bouwde daar een goede band op met het clubbestuur. De oud-international is goed bevriend met Uli Hoeness en was onlangs al in beeld om coach van de beloften of assistent van Carlo Ancelotti te worden. Daarnaast spreekt Van Bommel een aantal talen en past hij in het profiel dat Hoeness op heeft gesteld voor de functie.

"Ik denk dat we binnenkort een nieuwe sportief directeur zullen presenteren. Karl-Heinz Rummenigge en ik hebben een hoop lange reizen naar China gemaakt en veel tijd gehad om te praten. We zoeken een soort minister van binnenlandse zaken, de belangrijkste contactpersoon voor de coach, de spelers, de staf, de medische afdeling en alle andere leden van het team, net als de leden van het bestuur en de directie", legde Hoeness uit.

Update 31 juli 15:12 uur - 'Bayern presenteert oud-middenvelder maandag als sportief directeur'
Mark van Bommel wordt naar alle waarschijnlijkheid niet de nieuwe sportief directeur van Bayern München. De oud-international zou in Beieren de opvolger van Matthias Sammer moeten worden, maar BILD meldt maandag dat de keuze van der Rekordmeister is gevallen op Hasan Salihamidzic. Bayern zal de komst van de oud-middenvelder maandagmiddag tijdens een persconferentie vermoedelijk aankondigen. Salihamidzic verdedigde tussen 1998 en 2007 de clubkleuren van Bayern, alvorens hij overstapte naar Juventus. In 2012 zette hij een punt achter zijn spelersloopbaan.

Update 31 juli 17.24 uur - Bayern bevestigt aanstelling Salihamidzic als sportief directeur
Hasan Salihamidzic is de nieuwe sportief directeur van Bayern München, zo hebben de Duitsers maandagmiddag bevestigd via de officiële kanalen. De oud-middenvelder treedt in de voetsporen van Matthias Sammer, die in de zomer van 2016 wegens gezondheidsredenen zijn taken neerlegde. Salihamidzic speede tussen 1998 en 2007 al voor der Rekordmeister en gaat nu de functie bekleden waar ook Oliver Kahn, Thomas Linke en Mark van Bommel voor in beeld waren.

Een goede functie voor Mark van Bommel?

Meer nieuws

Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in gezicht van tegenstander
0
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
1
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
10
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
2
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
26
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties