Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bayern bevestigt blessure Ribéry: 'We wensen hem een snel herstel'

Laatste update:

Ribéry moest zich zondag na ruim een uur voetballen laten vervangen door Kingsley Coman en kan zich richten op de tweede seizoenshelft, hoewel hij volgens Sky niet geopereerd hoeft te worden. Sportief directeur Hasan Salihamidzic liet na het duel met Hertha al weten voor het ergste te vrezen: "Franck heeft veel pijn, het ziet er niet goed uit."

Ribéry, 81-voudig international van Frankrijk, kwam dit seizoen tot negen officiële wedstrijden en daarin was hij goed voor één doelpunt en één assist. Hij maakte zijn laatste treffer in de Bundesliga overigens op 20 mei, in het met 4-1 gewonnen duel met SC Freiburg.

Update 2 oktober 16.19 uur - Bayern bevestigt blessure Ribéry: 'We wensen hem een snel herstel'
Bayern München heeft maandagmiddag via de officiële kanalen bevestigd dat Franck Ribéry de komende tijd uitgeschakeld is met een knieblessure. Waar de Fransman zelf het over een hersteltermijn had van enkele maanden, houdt der Rekordmeister het voorlopig op 'de komende weken'. Karl-Heinz Rummenigge wenst Ribéry sterkte: "Het spijt ons dat Franck geblesseerd is geraakt. We wensen hem een snel en goed herstel."

-

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties