Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bayern München bevestigt succesvolle operatie Badstuber

Laatste update:

Badstuber verdraaide zaterdag zijn knie in een onschuldig lijkend duel en werd meteen van het veld af gedragen. "Hij zei dat hij in het gras bleef steken en dat hij een 'knak' hoorde", legt clubvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge uit. Vrijwel meteen werd in de catacomben vastgesteld dat de 23-jarige stopper zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Zondag stelde clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt de definitieve diagnose.

Buiten de afgescheurde kruisband in de rechterknie, liep Badstuber geen verdere schade op. Müller-Wohlfahrt verwacht dat de speler een half jaar lang niet inzetbaar zal zijn. "Hij was bezig met een comeback en begon weer in het ritme te komen. Dit is voor die jongen erg zuur", reageert coach Jupp Heynckes.

Update 3 december 15.08 uur - Bayern München bevestigt succesvolle operatie Badstuber
Holger Badstuber is maandag succesvol geopereerd aan zijn knie. De verdediger van Bayern München verdraaide zaterdag zijn knie in een onschuldig duel tijdens de wedstrijd tegen Borussia Dortmund: onderzoek wees uit dat de 23-jarige Duitser zijn voorste kruisband had afgescheurd. Maandag ging hij onder het mes en die ingreep verliep goed. De verwachte herstelperiode bedraagt vijf maanden, laat Bayern weten.

Het wegvallen van Holger Badstuber kan Bayern München de titel kosten

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
19
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties