Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: 'Bayern München en Borussia Dortmund akkoord over Götze'

Laatste update:

Götze kwam op zijn negende binnen bij Dortmund en speelde uiteindelijk vier jaar in het eerste. In de zomer van 2013 maakte hij een veelbesproken transfer naar Bayern, dat de 37 miljoen euro bood die als afkoopsom stond opgenomen in zijn contract. Erg gelukkig werd Götze niet in Beieren: hij vierde weliswaar drie landstitels in successie, maar raakte in zijn derde seizoen toch zijn plek kwijt en fonkelde niet vaak.

Bayern vindt het goed als Götze één jaar voor het eindigen van zijn contract afscheid neemt en Borussia Dortmund wil de voormalig publiekslieveling graag terughalen. Vraag en aanbod liggen dus nog wel uit elkaar en dus is het afwachten of Dortmund bijbetaalt, of Bayern zijn prijs laat zakken. Götze zelf ziet een terugkeer zeker zitten en geeft die Schwarz-Gelben de voorkeur boven clubs uit Engeland.

BILD en andere Duitse media stippen aan dat niet alle Dortmund-fans uit zullen zien naar de hereniging met Götze. Velen van hen zien de middenvelder nog steeds als een verrader na zijn overstap naar de concurrent, zoals ook de transfervrije aftocht van Robert Lewandowski en de miljoenentransfer van Mats Hummels niet in goede aarde zijn gevallen. Götze lijkt zijn comeback alsnog graag te willen maken en hoopt de fans te overtuigen.

Directeur Hans-Joachim Watzke van Dortmund wil de zomerse terugkeer van Götze niet bevestigen, maar ontkent het ook niet. "Ik bevestig het niet. Meer zeg ik er niet over", is zijn korte reactie aan de Duitse krant.

Update 15 juli 16.28 uur - 'Bayern München en Borussia Dortmund akkoord over Götze'
Het lijkt erop dat Mario Götze inderdaad terug zal keren naar Borussia Dortmund. Donderdagavond werd al beweerd dat de aanvallende middenvelder een akkoord had bereikt met zijn oude werkgever over een meerjarig contract en volgens Sport BILD zijn Bayern München en Dortmund het nu eens geworden over een transfersom van 28 miljoen euro. Götze zal volgens de informatie van de krant in het Signal Iduna Park een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Een terugkeer van Mario Götze bij Borussia Dortmund zou een ... worden

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties