Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Bayern München heeft eerste zomeraanwinst binnen

Laatste update:

De tweevoudig Duits jeugdinternational liet de concurrentie ver achter zich dit seizoen en heeft met zijn trefzekerheid een transfer afgedwongen naar de recordkampioen van zijn land. Hoeveel geld Cottbus precies ontvangt voor Petersen maakt het niet bekend; wel dat de deal nu helemaal rond is. Bayern doet nog geen officiële mededelingen, maar liet eerder op de dag al wel weten dat het Petersen vrijdag denkt te presenteren.

"Ik ben Cottbus eeuwig dankbaar", vertelt Petersen in een afscheidswoord. "De club was voor mij geen springplank, maar het beste dat me kon overkomen. Zonder de steun van de club, de trainersstaf en het team was ik nooit bij Bayern gekomen. Het was een geweldige tijd, die ik nooit zal vergeten." Petersen vervangt in München waarschijnlijk Miroslav Klose, wiens contract ten einde loopt. Manuel Neuer en Jerome Boateng moeten ook nog naar de club van Arjen Robben en Andries Jonker komen.

Update 16:17 uur - Bayern München heeft eerste zomeraanwinst binnen
Bayern München bevestigt de komst van Nils Petersen naar de club. De aanvaller (22) heeft tot medio 2014 getekend en is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. Vorig jaar zomer besloot Bayern niemand te halen; in de winter werd Luiz Gustavo alsnog gekocht. Dit keer blijft het niet bij Petersen. Der Rekordmeister wil ook Manuel Neuer (Schalke 04) en Jerome Boateng (Manchester City) nog halen.

Petersen verklaart zich vanzelfsprekend gelukkig met zijn overstap. "Als je aanbieding van Bayern krijgt, kun je die niet weigeren", zegt de aanvaller tevreden. "Ik ben trots dat Bayern mijn nieuwe werkgever is. Dit is een eenmalige kans." Dit seizoen eindigde Petersen als topscorer van de Duitse Eerste divisie, met 25 doelpunten. Zowel Bayern als Energie Cottbus maken de transfersom niet bekend.

Meer nieuws

Van Bommel niet naar Milan; onderhandelingen met andere trainer al vergevorderd
1
Donkerrode kaart in Ligue 1 na karatetrap in het gezicht van tegenstander
5
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Liverpool
7
Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
20
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
3
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties