Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bazoer hakt knoop door en wordt vervangen door De Jong

Laatste update:

Het is afwachten of Bazoer volgende week aan de aftrap verschijnt bij de oefenduels met Jong Finland en Jong Oostenrijk. "Je speelt niet alleen in Jong Oranje als het je als speler of club goed uitkomt. Je speelt altijd voor Jong Oranje", stelde Langeler zondag bij De Tafel van Kees op FOX Sports. "Straks gaan clubs en spelers ongetwijfeld weer denken dat het vriendschappelijk is en dat het niet belangrijk is, maar dat ze er wel bij willen zijn als het om een belangrijke wedstrijd gaat. Maar zo werkt het bij mij niet."

Bazoer twijfelt volgens Langeler omdat hij net in de basis staat bij Wolfsburg. "Dat is typisch een voorbeeld van een jongen die bij zijn club even meedoet en Jong Oranje komt dan even niet zo goed uit. Ik heb tegen hem gezegd dat hij zelf moet kiezen", vervolgde de keuzeheer. "Als hij afzegt, kan dat consequenties hebben. Als hij straks op de bank zit bij zijn club of het wordt vervelend voor hem daar, ga ik hem niet zomaar weer oproepen. Ik heb hem even de tijd gegeven om daarover na te denken, maar het zou me niet verbazen als hij niet voor ons gaat spelen."

Langeler wil dat er een einde komt aan de afzeggingen voor Jong Oranje wanneer het gaat om oefenwedstrijden. "Je moet gewoon heel graag willen en je moet altijd heel graag willen. Als je niet wil of niet kan, prima, dan gaan wij verder met jongens die wel heel graag willen. Ik denk dat dat de manier is om het te doen."

Update maandag 20 maart 11.38 uur - Bazoer hakt knoop door en wordt vervangen door De Jong
Riechedly Bazoer heeft zich afgemeld voor Jong Oranje. Hij wordt vervangen door Ajax-middenvelder Frenkie de Jong, voor wie het de eerste keer is dat hij wordt opgeroepen. De ploeg van bondscoach Art Langeler speelt op vrijdag 24 maart tegen Finland. Drie dagen later speelt Jong Oranje tegen Oostenrijk.

Art Langeler moet Riechedly Bazoer nooit meer oproepen voor Jong Oranje als hij weigert

Meer nieuws

Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
2
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
14
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
22
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
69
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties