Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bazoer zet handtekening onder nieuw contract met Ajax

Laatste update:

"We zaten snel op één lijn", zo verzekert directeur voetbalzaken Marc Overmars. "Riechedly wordt begeleid door z'n broer en samen hebben ze hiermee een goed signaal afgegeven. Wij zijn als club natuurlijk bij met dit contract, maar het is ook een signaal dat ze nadenken over Riechedly zijn eigen carrière. Want de interesse van grote clubs in Europa is er al, dat zegt veel over zijn talent en hij is nog maar achttien jaar."

"Hij maakt nu natuurlijk ook een goede periode door. Voor hem is het belangrijk dat hij bij Ajax elke dag focus houdt en keihard blijft werken. Riechedly heeft nog een lange weg te gaan, maar het ziet er heel goed uit voor hem", benadrukt de sportbestuurder. Bazoer speelde in de jeugdopleidingen van PSV en Elinkwijk voordat hij in 2012, op zestienjarige leeftijd, zijn eerste contract bij Ajax tekende. De middenvelder debuteerde op 28 oktober 2014 in het eerste elftal, in de bekerwedstrijd SV Urk - Ajax (0-4). Tot nu toe speelde hij zestien officiële wedstrijden in het eerste elftal en scoorde hij tweemaal.

Update 21 mei 18.18 uur - Bazoer zet handtekening onder nieuw contract met Ajax
Riechedly Bazoer heeft donderdag zijn handtekening gezet onder het nieuwe contract, waarover hij afgelopen maand al overeenstemming bereikte met Ajax, zo meldt de Amsterdamse club via de officiële kanalen. Daarmee is de nieuwe verbintenis helemaal rond: de middenvelder is tot medio 2020 Ajacied. Bazoer bereikte op 4 april al een akkoord over zijn nieuwe contract.

Riechedly Bazoer is het grootste talent in de A-selectie van Ajax

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties