Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: BBC meent duidelijkheid te hebben over toekomst Vardy

Laatste update:

Zaterdagochtend gaf de eigenaar van Leicester City, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, te kennen dat hij hoopvol is over een langer verblijf van Vardy bij zijn club. "Jullie zullen het nieuws snel zien, maar ik denk dat hij bij ons blijft. IIk dénk het. We zullen zien", sprak de baas van the Foxes, die geregeld contact heeft met Claudio Ranieri over de selectie.

Vardy werd zaterdag gevraagd naar de woorden van Srivaddhanaprabha, maar wilde er niet op ingaan. "Nee, er is niets te melden. Ik richt me puur en alleen op Engeland. Dat is ook het enige waarmee ik nu wil bezig zijn", aldus Vardy. Het is niet zeker of de spits zelf al weet wat hij wil. Naar verluidt twijfelt hij of hij Leicester City moet verlaten voor Arsenal.

Update 19 juni 17.22 uur - BBC meent duidelijkheid te hebben over toekomst Vardy
Jamie Vardy gaat Arsenal teleurstellen en aangeven dat hij bij Leicester City wil blijven. Dat meldt althans de BBC, dat normaal gesproken toch goed geïnformeerd is over dit soort zaken. Volgens het medium is de knoop nog niet helemaal doorgehakt, maar wijst alles erop dat Vardy ook volgend seizoen bij Leicester zal spelen. Arsenal gaat volgens de berichtgeving niet proberen om Vardy nog te verleiden met een hoger salaris en zal op zoek gaan naar een andere spits.

Denk je dat Jamie Vardy na het EK een transfer moet maken?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
17
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
4
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
25
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties