Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Bedrijvige Jol neemt ook basisspeler van Athletic Bilbao over

Laatste update:

De dertigjarige Ghanees laat weten dat hij voor twee jaar heeft getekend. "Ik ben blij dat deze deal is afgerond!", schrijft Boateng. "Ik bedank God, mijn familie en iedereen die mij steunt! Ik ben nu eindelijk gelukkig." Fulham was in januari al bezig met de komst van de middenvelder, maar toen kon er geen akkoord bereikt worden. Nu verhuist de Afrikaan alsnog naar Engeland.

De Premier League wordt de zevende competitie waar Boateng in gaat spelen: de middenvelder begon zijn loopbaan in Griekenland en speelde later nog in Zweden, Israël, Duitsland en Spanje, voordat hij twee jaar geleden in Oekraïne bij Dnipro terecht kwam. Voor de ploeg van Juande Ramos speelde hij dit seizoen maar twee competitiewedstrijden.

Update 22 mei 14:50 uur - Bedrijvige Jol neemt ook basisspeler van Athletic Bilbao over
Martin Jol zit niet stil. Zijn club Fulham maakt woensdagmiddag melding van de komst van zowel Derek Boateng als Fernando Amorebieta. Laatstgenoemde, een 28-jarige centrumverdediger, speelde meer dan 250 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Athletic Bilbao. "Ik ben erg blij dat ik een vierjarig contract heb getekend bij deze club", laat Amorebieta weten via de officiële kanalen. "Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de spelers en ik kijk ernaar uit om in de Premier League te spelen." Amorebieta kan gratis worden overgenomen, want zijn contract in Bilbao loopt af.

Derek Boateng is een aanwinst voor Fulham

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
23
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
22
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
42

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties