Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Beenhakker grijpt direct in en stuurt trainer de laan uit

Laatste update:

Újpest was al twintig keer kampioen van Hongarije, maar is het nieuwe seizoen slecht begonnen met drie nederlagen op rij. "Tja, twintig keer kampioen, maar dat is er nu nog even niet aan af te zien", verzucht de beleidsbepaler tegenover Voetbal International. "We moeten eens rustig gaan kijken hoe we dat ombuigen", doelt de Nederlander op de dramatische competitiestart van de ploeg uit Boedapest.

Beenhakker, die vandaag (dinsdag) zijn 69e verjaardag viert, is niet helemaal vanuit het niets bij Újpest beland. "Ik had al langer contacten bij deze club, die uiteindelijk tot deze job hebben geleid. De omstandigheden zijn goed, een mooie stad om te verblijven en de club wordt geleid door capabele en reële mensen, dat is ook wat waard. Ik ga mijn best doen om iedereen hier bij te staan in zijn ambities."

Update 10 augustus 16:45 uur - Beenhakker grijpt direct in en stuurt trainer de laan uit
Leo Beenhakker is pas net bij Újpest gearriveerd, maar heeft nu al zijn eerste rigoureuze beslissing genomen. Na vier wedstrijden zonder punten kreeg Géza Mészöly zijn ontslag en is de Serviër Zoran Spisljak voor de groep gezet. "Er zijn momenten waarop je je emoties uit moet schakelen en je zonder pardon een beslissing moet nemen. We moesten de coach nu ontslaan", legde Beenhakker uit aan Nemzeti Sport.

Het werk bij Újpest FC is een mooie uitdaging voor Leo Beenhakker

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
9
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties